目前日期文章:201406 (3)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

繼上次零痛感脫唇毛體驗後,不經不覺便過了一個月啊。一個月後的今日,我又再次回到MediLASE的銅鑼灣旗艦中心去脫毛毛啦。

MediLASE 選了美容達人兼歌手雨僑做代言人,她的宣傳海報在店內隨處可見呢。

MediLASE 是香港唯一授權使用 PRO-UTM LASER TECHNOLOGY 的激光脫毛中心,PRO-UTM LASER TECHNOLOGY 激光脫毛儀器係需要配合 PRO-UTM EPID-COOLING SYSTEM真皮層冷凍系統。為了確保脫毛療程可以安全並舒適地進行,MediLASE 不但採用原廠冷凍劑 Cryogen,雖然昂貴的 Cryogen 是損耗品,但 MediLASE 依然保證每次療程 Cryogen 使用量達致最安全及最舒適的標準。

 

至於我的唇毛嘛... 已經比上次來的時候再少一點,毛髮也比以前幼細。
不過近嘴角的幼毛毛還有待被除去啊...

 


文章標籤

Bel Bel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

話時話,Bel Bel 都好耐無食過大餐了,而且我又正在減肥,真係唔知食乜好。
咁岩前幾日圍內有朋友生日,有人提議食意式及泰式 Fusion 菜,
於是我們四個女生,約埋去旺角新世紀廣場 Greyhound Cafe 食生日飯了。

可愛貓一聽到有得食大餐,梗係痴實主人我 Bel Bel 一齊去啦~ (≧∇≦)
她最鍾意食蘋果架,所以今次 Bel Bel 叫了一個蘋果做的甜品俾她食啦!

 

Greyhound Cafe 門口都有甜品自取售賣的,不過因為我實在太期待接下來的晚餐,居然忘了睇下有什麼賣。

文章標籤

Bel Bel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

我都好耐無去過意粉屋了。呢晚係我和我男友相識後第一次約會,而且旺角呢間意粉屋既野都幾好食啦,咁我一於寫番篇食評啦。

我們約 7 點半去到意粉屋,呢晚都幾多人呀,等了 15 分鐘至有枱俾我地,都算快啦。

田螺焗薯蓉
薯蓉的賣相都唔錯,既有薯蓉的軟滑口感,上面焗得有少少金黃的焦,又有少少脆脆地。田螺上面有好多蒜蓉,係有幾重蒜蓉味,味道都 ok。

文章標籤

Bel Bel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

找更多相關文章與討論