話說小妹由年頭黑到落年尾咁劑,不過估唔到在 2006 年的最後 45 分鐘,我終於拿番個尾彩 ......emoticon

在除夕夜的球彩俱樂部的節目裡,我抱著姑且一試的心態打他們的 Phone 波熱線。接線生問我想講 d 乜野,我就話想多謝阿鵬在荷里活廣場的 show 中送錢俾我。

結果球彩台打番電話俾我耶~~接我條線到節目呀~~ emoticon
我告訴阿鵬、Wendy、強尼同埋阿 Don,呢次係我第一次打通佢地的 Phone 波熱線,同埋阿鵬在荷里活廣場的 show 中送錢俾我,呢兩件事都令我好難忘呀。跟住阿鵬話睇過我個 blog,嘻嘻嘻,好開心呢~~強尼又話我好支持本地足球,然後我話成日在球場見到強尼。仲有阿鵬問我仲有乜野難忘事,我話第一次睇本地足球,那場係香雪晨曦 vs 南華。最後阿鵬和 Wendy 讚我寫得好喎,多謝支持!emoticon

一聽到阿鵬話睇過我的 blog,就開心到剩係識笑 (真係傻婆!),唔記得o左同佢地講 Happy New Year,仲有就算無英超我都會睇球彩台o架!同埋有線足球台可否播 J-League/葡超呀?

既然有些主持有睇呢個 blog,咁我就係度祝球彩台新年進步,繼續俾心機講波俾貼士,帶多 d 歡樂俾各位觀眾啦~ Yeah~emoticon emoticon


創作者介紹

Bel Bel's Lifebook ♥ 自言自語

Bel Bel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()