各位好,又係我可愛貓呀。我成日都自言自語架,每逄節日就係我發嗡風的時間喇,喵喵~

今日介紹我個新朋友俾你地識丫,她叫香味熊,主人話在 Crabtree & Evelyn 度帶她返黎架。今個聖誕她就會陪我玩了,嘻嘻~

香味熊坐低個陣,係同我差唔多高架,真係好!因為主人帶返黎的 Hello Kitty 朋友,全部都高過我既!唔制呀!>.<

主人話她明日聖誕節唔得閒陪我玩丫... 她仲有篇試用文未寫呀,聖誕後要交喇...

踏入 12 月,主人就收到好多禮物喇。嘩,好豐富呀!等我同香味熊影番張相先。

「有些係試用黎架,要寫文架!」主人說。

黎張 close up 先。

今晚平安夜,主人話帶我同埋香味熊一齊出去食大餐喎,好開心呀!我最鍾意就係食架喇,嘻嘻!

講左咁耐,都係時候返入睡袋度冬眠喇,下次再見啦!^o^

最後代主人祝各位讀者:
Merry Christmas! [=^.^=]

係喎,為左答謝各位對主人的支持,主人話送出以下小禮物,當係新年禮物喎。

想要禮物仔既話要留意喇,要做足以下咁多樣野,至有機會被抽中架。

方法就係:
1. 在呢個 post 發私人留言
2. 寫上:「祝 Bel Bel 和可愛貓聖誕及新年快樂!祝妳地都早日搵到男朋友!」
3. 寫上想要的寶貝,只可揀其中一樣。
(A. Giorgio Armani luminous silk foundation,顏色 5.5,主人話係比較深的顏色。她用開 4 號,所以唔岩用喎。)
(B. TALIKA lipocils expert 睫毛增長修護液加強版 2ml)

截止日期:2010 年 12 月 30 日 23:59 分。

如多過一人選擇獎品,將會抽籤決定。得獎者將會 pm 通知。

A. Giorgio Armani luminous silk foundation,顏色 5.5

B. TALIKA lipocils expert 睫毛增長修護液加強版 2ml

多謝支持,祝各位好運~ ^3^


Bel Bel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()